Your partner for language training, cross cultural programs and communication seminars

enfrnl

Aanbod

Het kunnen overbruggen van culturele verschillen wordt aanzien als een van de topuitdagingen om uw kans op zakelijk succes te vergroten. Onze seminaries zijn relevant, krachtig en volledig aangepast aan uw behoeftes.

Leven en werken in...

U vertrekt binnenkort naar het verre buitenland om een nieuwe professionele uitdaging aan te gaan. Tijdens een seminarie “leven en werken in …” komt u alles te weten over uw bestemming, en verhogen wij tegelijk uw cultural awareness. Afhankelijk van uw objectieven ter plaatse passen wij het seminarie aan uw behoeftes aan. Het hele seminarie is er zodoende voor 100% op gericht uw buitenlandse missie tot een goed einde te brengen.

Onder andere beschikbaar voor: China, Japan, Midden-Oosten, India, Sub-Sahara-Afrika, Oost-Europa en Rusland, België en Europa (voor expats).

De perfecte gastheer …

Uw bedrijf ontvangt binnenkort personen uit het verre buitenland? De titel van ons seminarie “De perfecte gastheer …” spreekt eigenlijk al voor zich. Verhoog uw cultural awareness, en ontvang uw gasten als echte koningen. Of het nu gaat om een expat die zijn plaats moet vinden in uw organisatie, of om een delegatie leveranciers of (potentiële) klanten; wij organiseren voor u een seminarie dat een langetermijnsamenwerking alleen maar ten goede zal komen.

Onder andere beschikbaar voor: China, Japan, Zuidoost-Azië, India, Sub-Sahara-Afrika, Oost-Europa en Rusland.

© Lógos Languages. All rights reserved.

Webdesign by VHDesign