Your partner for language training, cross cultural programs and communication seminars

enfrnl

Aanpak en methode

'Good teaching happens when competent teachers with non-discouraging personalities use non-defensive approaches to language teaching and learning, and cherish their students.' −Dr. James E. Alatis, 
emeritus decaan, School of Languages and Linguistics, Georgetown University

 • Maatwerk en flexibiliteit

  Elke lessencyclus en individuele sessie is op maat van de cursist. Dat is echt de hoeksteen van onze filosofie. Met maatwerk bedoelen we: een taaltraining op maat van uw taalniveau en van het eindresultaat dat u wilt bereiken. Via een flexibele aanpak die werkt voor u.

 • Mondeling en intuïtief

  Onze taaltrainingen zijn op maat, maar focussen voornamelijk op de gesproken taal. Tijdens een taalopleiding zullen we u zoveel mogelijk aanmoedigen om te praten, en dat op een intuïtieve en spontane manier. We corrigeren uw taalfouten en pakken gaandeweg verkeerde zinspatronen en automatismen aan. Wij geloven dat u enkel op die manier echt progressie zult maken.

  Wilt u liever uw geschreven taal verbeteren? Geen probleem, ook hiervoor hebben wij de juiste oplossingen in huis.

 • Eclectisch

  Een nieuwe taal aanleren is niet altijd eenvoudig en er bestaat hier werkelijk een veelvoud aan methoden voor. Methoden die elk hun sterke en zwakke punten hebben. Onze aanpak kan nog het best omschreven worden als eclectisch: we kiezen het beste uit elke methode en aanpak. Dat kan gaan van (zachte) driloefeningen en rollenspelen tot luisteroefeningen en presentatietechnieken. Zo blijven onze taaltrainingen altijd uitdagend en vernieuwend, wat voor u het beste resultaat oplevert.

 • Tijdens en na de cyclus

  Bij Lógos Languages hebt u zowel tijdens als na een lessencyclus toegang tot het onlinetaalplatform eLogos. Verbeter op eLogos uw schriftelijke vaardigheden aan de hand van honderden oefeningen, vergezeld van de belangrijkste grammaticale regels. Zo verzekeren wij u een volledige omkadering en dus ook de beste kansen om uw taal echt naar een hoger niveau te tillen.

 • Uw trainer

  Uw trainer is zonder enige twijfel een sleutelfiguur bij de verwerving van een nieuwe taal. Hij of zij zal tegelijk planner, manager, adviseur, pedagoog, psycholoog, coördinator en inspiratiebron zijn (niet noodzakelijk in die volgorde). Wij proberen onze trainers zo goed mogelijk bij te staan met advies en opbouwende feedback, zodat ze alle bovengenoemde eigenschappen kunnen combineren en het beste uit hun studenten weten te halen.

© Lógos Languages. All rights reserved.

Webdesign by VHDesign