Gebeten door taaltraining? – Taaltrainers gezocht voor regio Brussel!

september 29, 2014

Lógos Languages, specialist in b2b-taaltrainingen, is momenteel op zoek naar freelance taaltrainers. Wij kijken constant uit naar gemotiveerde trainers voor de meest courante Europese talen: Nederlands/Engels/Frans/Duits/Spaans/Italiaans voor de regio Brussel, Antwerpen, Charleroi, Luik en Gent.

Als taaltrainer geeft u taaltrainingen die volledig op maat zijn en die perfect aan de verwachtingen van uw student(en) beantwoorden. Geen enkele les is ooit dezelfde, en flexibiliteit en openheid van geest zijn daarom dus essentieel. Daarnaast zijn motivatie, geduld, dynamisme en creativiteit uw grootste troeven.

Taalopleidingen geven is echt een vak, en vereist dus best wel een aantal vaardigheden. Naast bovenvermelde kwaliteiten beschikt u bovenal over een uitstekend aanpassingsvermogen. U slaagt erin de opleiding af te stemmen op elke student en cyclus. Of het nu gaat om een individuele student of om een opleiding in een (kleine) groep, het maakt u helemaal niets uit. Beginners of meer gevorderden? Speelt hoegenaamd geen rol voor u.

U zorgt er verder ook voor dat de taalopleiding op het vlak van inhoud relevant is voor uw studenten. Boekhouders hebben immers andere woordenschat nodig dan pakweg vertegenwoordigers of ingenieurs. U verdiept zich daarom zonder probleem in de taal en woordenschat die typisch zijn voor elke functie of ieder bedrijf.

In een notendop: u bent een een ware kameleon die zonder probleem elke taalopleiding aan de behoeftes van de studenten (en hun werkgever) kan aanpassen. In eerste instantie zal u zich hiervoor baseren op een analyse van de behoeftes van de studenten. Naarmate de cyclus dan verder evolueert en u uw student(en) beter leert kennen, detecteert u nieuwe of andere behoeftes, en stuurt u bij indien dit nodig zou zijn.

Bent u geïnteresseerd in deze uitdagende job en had u graag meer geweten over wie wij zijn en hoe wij werken? Stuur ons dan zeker uw cv via deze website (Jobs) of naar info@logoslanguages.be

Share on LinkedInShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook