Your partner for language training, cross cultural programs and communication seminars

enfrnl

Hoe en wat?

Aan de andere kant van de wereld…

Hoe beïnvloedt cultuur ons gedrag? Indien u zakendoet of werkt in het buitenland, dan kan die vraag wel heel relevant zijn. Cultuur heeft namelijk een grotere impact op onze manier van werken en reageren dan we soms zouden denken. Tijdens een Cultural Awareness-seminarie laten we u kennismaken met de invloed die cultuur kan hebben in de zakenwereld en ook daarbuiten. We tonen u hoe kennis van en respect voor culturele aspecten een positieve invloed op uw zakelijke en persoonlijke successen kan hebben.

… of hier in Europa

Een cultural awareness-seminarie is zeker nuttig indien u naar een ander continent zou gaan om er zaken te doen. Maar misschien hoeft u niet eens zo ver te gaan om voordeel te halen uit een van onze seminaries. Ontvangt u binnenkort een Japanse prospect, of leveranciers uit het Midden-Oosten? Ook in dat geval kan het zeker nuttig zijn om een inzicht te krijgen in andere culturele gewoontes.

Opleiding op maat

Onze Cultural Awareness-programma’s zijn net als onze andere opleidingen volledig op maat. Reist u regelmatig heen en weer tussen continenten voor zaken, of gaat het om een permanente verhuis? Gaat u werken met een team, of wil u alleen een zakendeal beklinken? Of misschien ontvangt u gewoon hier in België klanten uit het (verre) buitenland? Wat de omstandigheden ook zijn, het laatste wat u wil is beginnen met een culturele achterstand die u misschien wel nooit meer zal kunnen goedmaken. Onze Cultural Awareness-programma’s zijn altijd maatwerk, en focussen op uw specifieke behoeftes. Ze geven u net dat tikkeltje extra om uw professionele doelstellingen tot een goed einde te brengen.

Klik hier om ons aanbod te bekijken

© Lógos Languages. All rights reserved.

Webdesign by VHDesign