Your partner for language training, cross cultural programs and communication seminars

enfrnl

U kunt bij ons terecht voor kwalitatieve taalopleidingen, communicatietrainingen en Cultural Awareness seminaries.

Over ons

Kwalitatieve taalopleidingen en zoveel meer...

Voor kwalitatieve taalopleidingen, communicatietrainingen en Cultural Awareness-seminaries bent u bij ons aan het juiste adres.
We werken uitsluitend b2b, u mag dan ook een ware b2b-aanpak verwachten. Ons team bestaat enkel uit gespecialiseerde professionals met jarenlange ervaring en met een passie voor het vak. Lógos Languages is de totaalpartner voor al uw (anderstalige) communicatie.

Taaltrainingen

Voor al onze taalopleidingen werken wij samen met ervaren freelancers. Stuk voor stuk gemotiveerde trainers die hun werk heel serieus nemen. U hoeft zich niet te verplaatsen, onze trainers geven de opleiding in uw vertrouwde omgeving. Bij u op kantoor, of op een andere locatie naar uw keuze. Verwacht bij ons trainingen die voor 100 % aan uw behoeften en verwachtingen aangepast zijn.

Lees meer

Vertalingen

Ook onze vertalers zijn gediplomeerde freelancers en echte professionals. Vertalen is hun metier, en ze beoefenen het met hart en ziel. We hebben ervaring met een breed scala aan tekstsoorten en doen voor elk vakgebied beroep op een gespecialiseerde vertaler. Elk domein heeft immers zijn specifieke terminologie en de expertise van de vertaler is dan van cruciaal belang.

Lees meer

Cultural Awareness

Tijdens een Cultural Awareness-programma komt u te weten hoe uw culturele achtergrond uw manier van werken, denken en handelen in het algemeen kan beïnvloeden. We leren u omgaan met culturele verschillen in een professionele en meer algemene context. Ideaal voor de expat die naar het verre buitenland verhuist. We bieden de volgende opleidingen aan: Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, India, China en Japan.

Lees meer

Flexibiliteit

Flexibiliteit staat bij ons centraal. Ons doel is dan misschien wel steeds hetzelfde – uw actieve taalkennis verbeteren – toch is de manier om het te bereiken telkens anders. Onze trainers passen zich aan – aan uw persoonlijkheid, aan uw behoeften, aan uw vakgebied.

Lees meer

© Lógos Languages. All rights reserved.

Webdesign by VHDesign