Your partner for language training, cross cultural programs and communication seminars

enfrnl

Taaltraining

Waarom een taaltraining?

'Hij die een andere taal beheerst, bezit een tweede ziel.' −Karel de Grote

Talenkennis wordt in onze sterk geglobaliseerde economie haast als een vanzelfsprekendheid beschouwd. Tegenwoordig doen we zaken met de hele wereld, en het gebruik van vreemde talen wordt zo een steeds belangrijker aspect van ons professionele leven.

Maar meestal moeten we de landsgrenzen zelfs niet eens oversteken om met andere talen in contact te komen. Ook in België jongleren we vaak met twee of meer talen, wat zelfs voor de meest doorwinterde zakenlui een uitdaging kan zijn. Een taaltraining kan dan echt wonderen doen. Vertrouw daarom op ons om uw taalvaardigheid te verbeteren dankzij ons ruime aanbod taaltrainingen die volledig aan uw behoeftes aangepast zijn.

Leertraject

Elke lessencyclus wordt door een evaluatie van uw niveau voorafgegaan. Dit doen wij via een mondelinge – telefonische – taaltest. Zo kunnen wij op een snelle en eenvoudige manier het taalniveau van deelnemers aan een cursus testen.

Lees meer

Aanpak en methode

Een nieuwe taal aanleren is niet altijd eenvoudig en er bestaat hier werkelijk een veelvoud aan methoden voor. Methoden die elk hun sterke en zwakke punten hebben. Onze aanpak kan nog het best omschreven worden als eclectisch: we kiezen het beste uit elke methode en aanpak. Dat kan gaan van (zachte) driloefeningen en rollenspelen tot luisteroefeningen en presentatietechnieken.

Lees meer

© Lógos Languages. All rights reserved.

Webdesign by VHDesign